
Modern ve Hijyenik Üretim Altyapısı
Lefkoşa Alayköy'de 5000m² kapalı alanda, tam otomatik üretim hatlarımız ile endüstriyel ölçekte kesintisiz gıda üretimi yapıyoruz.
Kapalı Alan
Üretim Hattı
Çalışma Saati
Otomasyon
Tesis Özellikleri
En son teknoloji ile donatılmış üretim tesisimiz, endüstriyel standartların üzerinde hizmet sunar.
Modern Tesis
5000m² kapalı alan, yüksek tavanlı üretim alanları
Otomatik Hatlar
5+ paralel üretim hattı, PLC kontrollü sistemler
Hijyen
ISO 22000 & HACCP standartlarında üretim
Klima Kontrol
Tam otomatik sıcaklık ve nem kontrolü


Otomasyon Destekli Proses Kontrolü
Dozajlama, pişirme, dilimleme ve paketleme adımları dijital izleme altında. Her aşama kayıt altına alınır ve izlenebilir.
Ham Madde Kabul
Tedarikçi denetimleri, parti numarası ve giriş kontrolü kayıt altında.
Hamur Hazırlık
Otomatik dozajlama, sıcaklık ve nem kontrolü; CCP kayıtları.
Pişirme & Soğutma
Taş fırın ve bantlı hatlarda kontrollü pişirme, soğutma logları.
Dilimleme & Paketleme
MAP ve flowpack seçenekleri, metal dedektör kontrolü.
Depolama & Sevkiyat
Soğuk zincir ve dondurulmuş depolama altyapısı, FEFO/FIFO disiplini.
"Veriye dayalı proses kontrolüyle her partiyi aynı kalitede üretiriz."
Soğuk Zincir Lojistik Altyapısı
Soğuk hava ve dondurulmuş depolar, FEFO/FIFO kuralıyla yönetilir; lot bazlı stok ve sevkiyat eşleşmesi yapılır. Rota optimizasyonu ve teslimat frekansı, müşteri operasyonuna göre ayarlanır.
FEFO/FIFO Yönetimi
Stok ve sevkiyat lot bazlı eşleşmeli yönetim
Soğuk Zincir
Isı kayıtlı araçlar ve depo entegrasyonu
Rota Optimizasyonu
GPS takipli teslimat planı
Zamanında Teslimat
Müşteri operasyonuna uyumlu frekans
"Her kasa, doğru ısı aralığında, doğru rotayla sevk edilir."